Wij zijn Anna

Het Anna van Rijn College is een openbare en bijzondere school. Dat merk je bijvoorbeeld aan onze visie op onderwijs.

“Samen werken aan zelfstandigheid binnen een veilig en inspirerend schoolklimaat”

Dat is ons motto. Ontdek wat Anna te bieden heeft, uit welke scholen Anna bestaat, en waarom Anna bij jou past!

Wat Anna bijzonder maakt

Het Anna van Rijn College is een openbare school met een rijke historie. Bij ons is iedereen welkom. Op onze schoolkomen leerlingen vanuit een breed palet aan maatschappelijke en religieuze achtergronden. Iedereen is welkom. We bieden levensbeschouwelijk onderwijs met aandacht voor Humanisme en wereldreligies. Nieuwe leerlingen voelen zich al snel thuis op het Anna. En daar doen we hard ons best voor.

Bij het Anna van Rijn College staat de leerling centraal. We hebben kleinschaligheid hoog in het vaandel staan en bestaan daarom uit drie verschillende scholen. Deze scholen bieden allemaal onderwijs op maat en hebben een uitstekende leerlingbegeleiding. Het Anna van Rijn College is geen leerfabriek. Bij ons is er echte aandacht voor de leerling en leert iedere leerling op zijn of haar eigen niveau.

Het is mogelijk om tweetalig of regulier onderwijs te volgen. Op deze manier kun je er voor kiezen om (een deel van) je lessen in het Engels te volgen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over ons internationale programma…Kortom: ben je op zoek naar een topschool met veel diversiteit? Dan biedt Anna jou de kans om je eigen talenten optimaal te ontwikkelen!

Klik op één van onderstaande buttons om te ontdekken welke Anna school het beste bij jou past!

Anna Lyceum Anna MAVO Anna De Linie
welkom-geel welkom-rood welkom-groen