Voorlichtingsmomenten

 

Uitgeloot! Wat nu?

Je hebt gehoord dat je helaas niet bent toegelaten op de school van je eerste voorkeur…..dat is enorm balen. Wij hopen dat het Anna een goed alternatief voor je is. Op maandag 4 en dinsdag 5 april kun je, met je ouder(s), onze school bezoeken. De voorlichting start om 15.30 uur tot duurt tot ongeveer 16.30 uur. Klik hier voor het inschrijvingsformulier.

 

Na al die jaren basisschool is het straks tijd voor de volgende stap. Het voortgezet onderwijs. En bij die keuze gaan jij en je kind niet over één nacht ijs. 

Alle opties worden nauwkeurig overwogen, het is wikken en wegen, maar het sleutelwoord tijdens deze periode is: ervaren. En daarom organiseert het Anna van Rijn College - door onze leerlingen ook wel liefdevol ‘het Anna’ genoemd - altijd een aantal kennismakings- en voorlichtingsmomenten.

Zodra de kennismakings- en voorlichtingsmomenten voor schooljaar 2023-2024 bekend zijn, worden ze hier gepubliceerd.

De online voorlichtingsmomenten hebben wij georganiseerd via een speciale website: www.openhuisannavanrijn.nl. Deze site is echter altijd toegankelijk. Dus ben je al benieuwd naar onze school? Ga dan naar bovengenoemde website en bekijk de filmpjes, presentaties en bezoek de online vaklokalen. 

Het Anna van Rijn College is een tweetalige school met een eigentijds karakter. Het Anna is onderdeel is van NUOVO Scholen. Hoe slim, creatief, muzikaal, eigenzinnig, sportief of verlegen jouw kind ook is, hij of zij zal zich er snel thuis voelen. Op alle niveaus kun je kiezen voor tweetalig onderwijs of Nederlandstalig onderwijs.

Heb je nog meer vragen, neem dan contact met ons op.