Voorlichtingsmomenten

 

Schrijf je nu in voor een van onze voorlichtingsmomenten!
Klik hier voor het inschrijfformulier.

Binnenkort is het zover: jouw kind vliegt uit. (Nog) niet letterlijk natuurlijk, gelukkig, maar toch. Na al die jaren basisschool is het nu tijd voor de volgende stap. Het voortgezet onderwijs. En bij die keuze gaan jij en je kind niet over één nacht ijs. 

Alle opties worden nauwkeurig overwogen, het is wikken en wegen, maar het sleutelwoord tijdens deze periode is: ervaren. En daarom organiseert het Anna van Rijn College - door onze leerlingen ook wel liefdevol ‘het Anna’ genoemd - in de komende maanden een aantal kennismakings- en voorlichtingsmomenten. 

Het Anna van Rijn College is een tweetalige school met een eigentijds karakter. Het Anna is onderdeel is van NUOVO Scholen. Hoe slim, creatief, muzikaal, eigenzinnig, sportief of verlegen jouw kind ook is, hij of zij zal zich er snel thuis voelen. Op alle niveaus kun je kiezen voor tweetalig onderwijs of Nederlandstalig onderwijs.

Wij gaan ervan uit dat wij jullie dit jaar op onze school mogen verwelkomen. Als blijkt dat dit vanwege coronamaatregelen niet mogelijk is, dan organiseren wij onze voorlichtingsmomenten op onderstaande data online.

Onze voorlichtingsmomenten zijn:

 • Dinsdag 25 januari 2022: 19.00 - 20.30 uur
  Voorlichtingsavond voor (tweetalig) havo en (tweetalig) vwo én open lesavond voor groep 8-leerlingen. 
 • Donderdag 27 januari 2022: 19.00 - 20.30 uur
  Voorlichtingsavond (tweetalig) havo en (tweetalig) vwo én open lesavond voor groep 8-leerlingen. 
 • Maandag 31 januari 2022: 19.00 - 20.30 uur
  Voorlichtingsavond (tweetalig) mavo/havo-brugklas én open lesavond voor groep 8-leerlingen. 
 • Zaterdag 5 februari 2022: 10.00 - 13.00 uur
  Open huis Anna van Rijn College.


Aanmelden

Heb je interesse in een van onze voorlichtingsmomenten, dan kun je je aanmelden via deze link.

We kijken ernaar uit om jou en je kind op het Anna te verwelkomen en jullie alles over onze fijne school te vertellen. Heb je nog meer vragen, neem dan contact met ons op.


Onze speciale open huis site kun je nog steeds bezoeken
 via www.openhuisannavanrijn.nl. Je kunt op deze site bijvoorbeeld twee toffe filmpjes bekijken. Je krijgt dan een beeld hoe onze school eruitziet. 
De genoemde data op www.openhuisannavanrijn.nl gelden niet meer. Vanwege Corona hebben de voorlichtingsmomenten afgelopen schooljaar digitaal plaatsgevonden. Wij gaan ervan uit dat we dit jaar toekomstige leerlingen weer op onze school ontvangen!