Beste leerling,

Komende zomer bezorgt VanDijk.nl je boekenpakket op je huisadres. De meeste schoolboeken en ook digitale leermiddelen worden door school betaald. Daarom worden ze ook wel ‘Gratis Schoolboeken’ genoemd.

Om je boekenpakket te ontvangen, moet je het wel zelf bestellen. Dat doe je met je eigen account op www.vandijk.nl. Hoe het werkt, wijst zich vanzelf. Ook kun je direct aanvullend lesmateriaal bestellen dat niet gratis is, zoals atlassen, woordenboeken, rekenmachines en alle andere schoolspullen die je nodig hebt. Deze artikelen worden dan gelijk met het boekenpakket bij je thuisbezorgd.

Goed om te weten:

  • Bestel voor 20 juli. Dan garandeert VanDijk.nl dat je bestelling uiterlijk een week voor de start van het nieuwe schooljaar geleverd wordt. Als je na 20 juli bestelt, kan het zijn dat je je boeken niet op tijd in huis hebt.
  • Je wordt via e-mail op de hoogte gehouden van de aflevering van je pakket.
  • Controleer je pakket goed nadat je het gekregen hebt. In het pakket zit de ‘Alles OK’ kaart. Hierop staat precies wat je moet doen als er iets niet OK is.

Meer informatie?

  • Op school krijg je een bestelhandleiding uitgereikt. Hierin wordt uitgelegd hoe het werkt bij VanDijk.nl en wat je moet doen als je vragen hebt.
  • Op VanDijk.nl vind je de antwoorden op veelgestelde vragen. Ook staan daar onze contactgegevens.

Vriendelijke groeten,

VanDijk.nl
afdeling klantenservice