welkom-groen

Anna BTV De Linie is een fijne en kleinschalige school. Anna De Linie is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in Leerweg Ondersteunend Onderwijs (LWOO) en is een schakelschool.

Bovenschoolse Tussenvoorziening

Bovenschoolse Tussenvoorziening (BTV) Anna De Linie is een LWOO locatie die in opdracht van het samenwerkingsverband leerlingen met meervoudige achterstanden opvangt voor de duur van maximaal 2 jaar ( klas 1 en 2 van het VMBO ). Daarnaast verzorgt de Linie eveneens voor het samenwerkingsverband de rebound voorziening Doorstart. Het Anna van Rijncollege treedt op als werkgever voor BTV De Linie.

Schakel tussen basis- en voortgezet onderwijs

Na de eerste twee leerjaren stromen de meeste leerlingen door naar klas 3 van het VMBO. De leerlingen worden geplaatst op alle niveaus van het VMBO (niveau BBL t/m TL). Een kleine groep leerlingen doet eindexamen op Anna De Linie in de richting van Handel en Administratie door middel van een leerwerktraject.

Jij staat centraal!

Op Anna De Linie draait het in eerste instantie niet om de leerstof, maar om op wat voor manier je leert. In kleine klassen van maximaal 15 leerlingen krijg je afwisselend onderwijs, waarbij 50% van de lessen wordt verzorgd door je mentor. Begeleiding en persoonlijke zorg vinden wij heel erg belangrijk. Dit vind je onder andere terug in extra mentortijd en een persoonlijk handelingsplan dat we bijstellen wanneer het nodig blijkt.

Thuis bij Anna De Linie

Anna De Linie is een school waar je je heel snel thuis zult voelen. Met alle aandacht en ondersteuning die je krijgt, werk je aan de allerbeste toekomstkansen. Daarnaast zijn er naast het onderwijs regelmatig leuke activiteiten, zoals twee keer per jaar een sportdag, Sinterklaas, Kerst, Gekke Sokken Dag en de week van het gedicht. Kortom, een school waarmee je een dijk van een basisopleiding krijgt waar je verder mee kunt. Samen maken we het verschil!

Wil je meer informatie over Anna De Linie, download dan onze schoolgids. Heb je een vraag waar je het antwoord niet op kunt vinden? Neem dan gerust contact met ons op.