Onderwijs op maat

Bij het Anna van Rijn College vinden we het belangrijk dat onderwijs op maat wordt afgestemd op de leerling. Om dit te bereiken bieden we passend onderwijs en kennen we onderscheidende onderwijsconcepten die zijn ingericht op een persoonlijke aanpak per leerling.

Passend onderwijs

Met het schoolondersteuningsprofiel (SOP) worden de mogelijkheden van het Anna van Rijn College beschreven voor het bieden van passend onderwijs aan leerlingen met specifieke onderwijsbehoeften en welke ambities de school heeft voor de toekomst. Daarmee worden ook de grenzen van ons onderwijs duidelijk.

Onze onderwijsconcepten

Het Anna van Rijn College kent vier scholen die ieder op hun eigen manier een onderwijsconcept hanteren dat op maat van de leerling wordt afgestemd. Hierin onderscheiden we ons van de meeste middelbare scholen en hier rust een groot deel van de kracht van Anna. Door continu ons onderwijs te verbeteren en nog beter af te stemmen op de individuele leerling zijn wij geen leerfabriek, maar een maatwerk-school op ieder niveau binnen het voortgezet onderwijs.

Lees hier meer over onze onderwijsconcepten: