Tweede Kamer op bezoek

Op 16 januari jongstleden hebben wij twee Kamerleden op bezoek gehad voor een gastles. De leerlingen vonden het geweldig!
Hanke Bruins Slot (CDA) heeft een, tot in de puntjes voorbereide, presentatie gegeven. Wat een indrukwekkende vrouw! Ze heeft in het leger gezeten, gediend in Afghanistan en is nu dagelijks van betekenis in de Tweede Kamer vanwege haar expertise op het gebied van Defensie en Volksgezondheid.
Tunahan Kuzu (Denk) was de tweede gast. Ook hij heeft de aandacht van de leerlingen veroverd. Ze konden allerlei vragen stellen die van belang zijn voor het Centraal Examen maar ook allerlei persoonlijke vragen. Hij deinsde voor niets terug.
Op 30 januari heeft de vierde  klas Maatschappijleer Bouchra Dibi op bezoek gehad. Bouchra zit al 10 jaar in de Utrechtse Gemeenteraad en heeft zich ingezet voor de zwakkeren in onze samenleving. Een echte socialiste dus!
Zij heeft een mooie uitleg gegeven over hoe het in de Gemeenteraad werkt. Zij staat ook op de lijst van de PvdA voor de Landelijke Verkiezingen op 15 maart.

Tweede Kamerleden op bezoek