Het Anna van Rijn College uit Nieuwegein is een nieuwe zilveren partner van Samen voor Nieuwegein. Het Anna van Rijn College is een openbare school voor voortgezet onderwijs, verspreid over meerdere locaties in Nieuwegein.

Elly Dumond, directeur van het Anna van Rijn College, locatie Harmonielaan: ‘’Samenwerken en verbindingen maken vinden wij erg belangrijk. Als school staan we midden in de samenleving. Het is belangrijk om samen met andere organisaties bij te dragen aan deze Nieuwegeinse samenleving. Door het partnerschap met Samen voor Nieuwegein kunnen wij makkelijk samenwerken met anderen en een bijdrage leveren.’’

Samen voor Nieuwegein is blij met het Anna van Rijn College als nieuwe partner. Intermediair Karin Beenen: ‘’Op dit moment werken we met onze partners aan ons maatschappelijk thema jongeren. Het Anna van Rijn College levert hier een actieve bijdrage aan. Samen met de middelbare scholen en andere partners willen we VMBO leerlingen daar waar nodig dsamen voor nieuwegeinichterbij het bedrijfsleven brengen. Onze projectgroep werkt aan een projectplan. Voor de zomervakantie gaan we starten met een pilot. Wij vinden het geweldig dat ook het Anna van Rijn College, vanuit hun rol, wil bijdragen aan de Nieuwegeinse samenleving. Wij helpen ze graag daarbij.’’

Informatie

Voor informatie over het Anna van Rijn College kunnen belangstellenden kijken op www.annavanrijn.nl. Informatie over Samen voor Nieuwegein is te vinden op www.samenvoornieuwegein.nl. Ook kan contact worden opgenomen met Karin Beenen van Samen voor Nieuwegein, info@samenvoornieuwegein.nl of telefonisch: 06-43368435.

Fotobijschrift: Intermediair Karin Beenen van Samen voor Nieuwegein en directeur Elly Dumond van het Anna van Rijn College tekenen het contract.

Foto: Samen voor Nieuwegein