JAJA het is bijna zover!! Na 8 maanden hard gerepeteerd te hebben, dingen regelen, decorplannen maken, licht en geluid plannen maken, kostuumplannen bedenken, etc etc, is op 11 februari en 12 februari 2016 het Theaterstuk De Cirkel, geregisseerd en geproduceerd door Bas van Zanten en Anne van Hilten te zien op het Anna van Rijn College!! Wij hebben er heel veel zin in, en hopen jullie te zien bij een van de voorstellingen van Theaterstuk De Cirkel!!

Theaterstuk De Cirkel
DONDERDAG 11 en VRIJDAG 12 februari 2016
Zaal open: 19:40 uur
Aanvang: 20:00 uur
Locatie: Anna van Rijn College Albatros, Albatros 1, 3435 XA Nieuwegein
Kaartjes zijn €5,- p/s
Bestel nu kaartjes via:  reserveringendecirkel@hotmail.com (Of vanaf maandag 25 januari 2016 tot 10 februari 2016 te verkrijgen in de aula.)

Korte beschrijving over Theaterstuk De Cirkel:
De Cirkel neemt onze vrijheid weg. Maar samen staan we sterker! Begin niet of stop direct… De Cirkel is een openbaar netwerk. Een netwerk gebruikt om dingen te delen, mensen op te sporen en eeuwige liefde te vinden. Een perfect netwerk tegen de criminaliteit. Sem heeft de mogelijkheid om bij De Cirkel te gaan werken. Ze wordt steeds belangrijker in het bedrijf en voor ze het weet heeft ze een grote invloed. Iedereen is ontzettend blij voor haar, iedereen behalve één… En deze persoon trekt mensen mee in zijn mening, een spiraal van negativiteit, of werkelijkheid, wie zal het zeggen?  Dit stuk zal je naast vermaken, ook inzicht bieden in de privacy die wij (niet) hebben.

Nogmaals, wij hopen jullie allen van harte te zien bij Theaterstuk de Cirkel!

Tot dan!

Met vriendelijke groet,

Bas van Zanten & Anne van Hilten

 

Kijk nu de trailer…!